Giriş Yap

Eyvah! Okuma Merkezi işlevlerine erişmek için giriş yapmalısınız!

Parolanızı mı unuttunuz?

Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

Kayıt Ol

İnsan mısınız yoksa bir bilgisayar mı?

Zaten hesabınız var mı? Giriş Yap

Site içi arama yap...

Sıfırla

This privacy statement was last updated on 23 Eylül 2022 and applies to citizens and legal permanent residents of South Africa.

Bu gizlilik bildiriminde, sizin hakkınızda elde ettiğimiz verilerle https://www.thehammock.men aracılığıyla neler yaptığımızı açıklıyoruz. Bu bildirimi dikkatlice okumanızı öneririz. İşlemimizde gizlilik mevzuatının gerekliliklerine uyuyoruz. Bu, diğer şeylerin yanı sıra, şu anlama gelir:

  • kişisel verileri amaçladığımız amaçları açıkça belirtiyoruz. Bunu bu gizlilik bildirimi ile yapıyoruz;
  • kişisel veri koleksiyonumuzu yalnızca meşru amaçlar için gerekli olan kişisel verilerle sınırlamayı hedefliyoruz;
  • öncelikle sizin onayınızı gerektiren durumlarda kişisel verilerinizi işlemek için açık onayınızı isteriz;
  • kişisel verilerinizi korumak için uygun güvenlik önlemleri alıyoruz ve ayrıca kişisel verileri bizim adımıza işleyen taraflardan talep ediyoruz;
  • isteğiniz üzerine kişisel verilerinize erişme veya düzeltilmesini veya silinmesini sağlama hakkınıza saygı duyuyoruz.

Herhangi bir sorunuz varsa veya sizin için hangi verileri sakladığımızı tam olarak bilmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

1. Amaç, veri ve saklama süresi

We may collect or receive personal information for a number of purposes connected with our business operations which may include the following: (click to expand) 

2. What if you don't provide us with your personal information?

If you don’t provide us with your personal information, we may not be able to provide you with the information, products or assistance that you are seeking.

3. Diğer taraflarla paylaşma

We only share or disclose this data to operators for the following purposes:

Operators

4. Çerezler

Our website uses cookies. For more information about cookies, please refer to our Cookie Policy.  We have concluded a data processing agreement with Google. Google, verileri başka herhangi bir Google hizmeti için kullanamaz. Tam IP adreslerinin eklenmesi tarafımızdan engellenir. 

5. Güvenlik

We are committed to the security of personal data. We take appropriate security measures to limit abuse of and unauthorised access to personal data. This ensures that only the necessary persons have access to your data, that access to the data is protected, and that our security measures are regularly reviewed. 

Kullandığımız güvenlik önlemleri aşağıdakilerden oluşur:

  • Kullanıcı adı ve şifre
  • Kişisel veriler içeren sistemlerin fiziksel güvenlik önlemleri.
  • Güvenlik yazılımı
  • X-Content-Type-Options
  • X-XSS-Protection
  • X-Frame-Options
  • Content Security Policy
  • STARTTLS ve DANE
  • WPA2 Enterprise
  • Permissions Policy
 

6. Third-party websites

This privacy statement does not apply to third-party websites connected by links on our website. We cannot guarantee that these third parties handle your personal data in a reliable or secure manner. We recommend you read the privacy statements of these websites prior to making use of these websites. 

7. Bu gizlilik bildirimindeki değişiklikler

Bu gizlilik bildiriminde değişiklik yapma hakkımız saklıdır. Değişikliklerden haberdar olmak için bu gizlilik bildirimine düzenli olarak başvurmanız önerilir. Ayrıca, mümkün olan her yerde sizi aktif olarak bilgilendireceğiz. 

8. Verilerinize erişme ve verilerinizi değiştirme

Herhangi bir sorunuz varsa veya hakkınızda hangi kişisel verilerimiz olduğunu bilmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. Aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Kişisel verilerinize neden ihtiyaç duyulduğunu, ne olacağını ve ne kadar süreyle saklanacağını bilme hakkına sahipsiniz.
  • Erişim hakkı: Bizim tarafımızdan bilinen kişisel verilerinize erişme hakkına sahipsiniz.
  • Düzeltme hakkı: kişisel verilerinizi dilediğiniz zaman tamamlama, düzeltme, silme veya engelleme hakkına sahipsiniz.
  • Bize verilerinizi işleme izninizi verirseniz, bu rızayı iptal etme ve kişisel verilerinizi silme hakkınız vardır.
  • İtiraz hakkı: verilerinizin işlenmesine itiraz edebilirsiniz. İşleme için haklı gerekçeler olmadıkça buna uyuyoruz.

Lütfen kim olduğunuzu açıkça belirttiğinizden emin olun, böylece yanlış kişinin verilerini değiştirmediğimizden veya silmediğimizden emin olabiliriz.

9. Şikayet gönderme

If you are not satisfied with the way in which we handle (a complaint about) the processing of your personal data, you have the right to submit a complaint to the Information Regulator South Africa: 
P.O Box 31533,
Braamfontein,
Johannesburg,
2017
Complaints email:complaints.IR@justice.gov.za 

10. Çocuklar

Web sitemiz çocukları çekmek için tasarlanmamıştır ve ikamet ettikleri ülkede rıza yaşının altındaki çocuklardan kişisel veri toplamak niyetimiz değildir. Bu nedenle, rıza yaşının altındaki çocukların bize herhangi bir kişisel veri göndermemelerini rica ediyoruz.

11. İletişim detayları

THEHAMMOCK.MEN
Trump Towers İstanbul Tower-A No:12 Daire: 3701 Şişli / İstanbul / Türkiye 34400
Türkiye
İnternet Sitesi: https://www.thehammock.men
E-posta nem.kcommaheht@misiteli
Telefon numarası: +905466866383

12. Data requests

For the most frequently submitted requests, we also offer you the possibility to use our data request form

×

Kuruluşun politikaları ve uygulamaları için ve şikayet veya soruların iletilebileceği bir ilgili kişi tayin ettik:
Metin METE
Trump Towers İstanbul Tower-A No:12 Daire: 3701 Şişli / İstanbul / Türkiye 34400

Paylaş