Giriş Yap

Eyvah! Okuma Merkezi işlevlerine erişmek için giriş yapmalısınız!

Parolanızı mı unuttunuz?

Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

Kayıt Ol

İnsan mısınız yoksa bir bilgisayar mı?

Zaten hesabınız var mı? Giriş Yap

Site içi arama yap...

Sıfırla

This privacy statement was last changed on 23 Eylül 2022, last checked on 25 Eylül 2022, and applies to citizens and legal permanent residents of Canada.

Bu gizlilik bildiriminde, sizin hakkınızda elde ettiğimiz verilerle https://www.thehammock.men aracılığıyla neler yaptığımızı açıklıyoruz. Bu bildirimi dikkatlice okumanızı öneririz. İşlemimizde gizlilik mevzuatının gerekliliklerine uyuyoruz. Bu, diğer şeylerin yanı sıra, şu anlama gelir:

  • kişisel verileri amaçladığımız amaçları açıkça belirtiyoruz. Bunu bu gizlilik bildirimi ile yapıyoruz;
  • kişisel veri koleksiyonumuzu yalnızca meşru amaçlar için gerekli olan kişisel verilerle sınırlamayı hedefliyoruz;
  • öncelikle sizin onayınızı gerektiren durumlarda kişisel verilerinizi işlemek için açık onayınızı isteriz;
  • kişisel verilerinizi korumak için uygun güvenlik önlemleri alıyoruz ve ayrıca kişisel verileri bizim adımıza işleyen taraflardan talep ediyoruz;
  • isteğiniz üzerine kişisel verilerinize erişme veya düzeltilmesini veya silinmesini sağlama hakkınıza saygı duyuyoruz.

Herhangi bir sorunuz varsa veya sizin için hangi verileri sakladığımızı tam olarak bilmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. 

1. Purpose and categories of data

We may collect or receive personal information for a number of purposes connected with our business operations which may include the following: (click to expand)

2. Sharing with other parties

We only share or disclose this data to other recipients for the following purposes:

3. Disclosure practices

Kanun veya mahkeme emriyle, bir kolluk kuvvetine cevaben, diğer kanun hükümleri uyarınca izin verilen ölçüde, bilgi sağlaması veya kamu güvenliği ile ilgili bir konuda soruşturma yapılması gerektiğinde kişisel bilgileri ifşa ederiz.

4. How we respond to Do Not Track signals & Global Privacy Control

Web sitemiz Takip Etme (DNT) başlık isteği alanına yanıt verir ve bunları destekler. Tarayıcınızda DNT’yi açarsanız, bu tercihler HTTP istek başlığında bize iletilir ve tarama davranışınızı izlemeyiz.

5. Çerezler

Our website uses cookies. For more information about cookies, please refer to our Cookie Policy on our Çerez Politikası (CA) webpage. 

We have concluded a data Processing Agreement with Google.

Google, verileri başka herhangi bir Google hizmeti için kullanamaz.

Tam IP adreslerinin eklenmesi tarafımızdan engellenir.

6. Güvenlik

We are committed to the security of personal data. We take appropriate security measures to limit abuse of and unauthorized access to personal data. This ensures that only the necessary persons have access to your data, that access to the data is protected, and that our security measures are regularly reviewed.

Kullandığımız güvenlik önlemleri aşağıdakilerden oluşur:

  • Kullanıcı adı ve şifre
  • Kişisel veriler içeren sistemlerin fiziksel güvenlik önlemleri.
  • Güvenlik yazılımı
  • X-Content-Type-Options
  • X-XSS-Protection
  • X-Frame-Options
  • Content Security Policy
  • STARTTLS ve DANE
  • WPA2 Enterprise
  • Permissions Policy

7. Üçüncü taraf web siteleri

Bu gizlilik bildirimi, web sitemizdeki bağlantılarla bağlanan üçüncü taraf web siteleri için geçerli değildir. Bu üçüncü tarafların kişisel verilerinizi güvenilir veya güvenli bir şekilde ele aldığını garanti edemeyiz. Bu web sitelerini kullanmadan önce bu web sitelerinin gizlilik bildirimlerini okumanızı öneririz.

8. Bu gizlilik bildirimindeki değişiklikler

Bu gizlilik bildiriminde değişiklik yapma hakkımız saklıdır. Değişikliklerden haberdar olmak için bu gizlilik bildirimine düzenli olarak başvurmanız önerilir. Ayrıca, mümkün olan her yerde sizi aktif olarak bilgilendireceğiz.

9. Verilerinize erişme ve verilerinizi değiştirme

Herhangi bir sorunuz varsa veya hakkınızda hangi kişisel verilerimiz olduğunu bilmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. Lütfen kim olduğunuzu açıkça belirttiğinizden emin olun, böylece yanlış kişinin verilerini değiştirmediğimizden veya silmediğimizden emin olabiliriz. İstenen bilgileri ancak doğrulanabilir bir tüketici talebi alındığında vereceğiz. Aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

9.1 Kişisel verilerinizle ilgili olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz

  1. Hakkınızda işlediğimiz verilere erişim için bir istek gönderebilirsiniz.
  2. Hakkınızda işlediğimiz verilere genel olarak kullanılan bir biçimde genel bir bakış isteyebilirsiniz.
  3. Verilerin yanlış olması veya olmaması veya artık alakalı olmaması durumunda verilerin düzeltilmesini veya silinmesini isteyebilirsiniz. Uygun olan yerlerde, değiştirilen bilgiler söz konusu bilgilere erişimi olan üçüncü taraflara iletilecektir.
  4. Yasal veya sözleşmeye bağlı kısıtlamalara ve makul bildirimlere tabi olarak, istediğiniz zaman onayınızı geri çekme hakkına sahipsiniz. Bu tür bir geri çekilmenin sonuçları konusunda bilgilendirileceksiniz.
  5. Kuruluşumuza PIPEDA’ya uymama ile ilgili bir sorunu ve bu sorun çözülmezse Kanada Gizlilik Komiseri Ofisi’ni ele alma hakkına sahipsiniz.
  6. Kişisel bilgilere, PIPEDA kapsamında kişisel bilgilere erişim hakkı olan ve (a) zaten bir bilginin halihazırda olması durumunda alternatif biçimde iletilmesini talep eden duyusal engelli bir kişiye alternatif bir biçimde erişim vereceğiz. Bu biçimde var olur; veya (b) bireyin haklarını kullanabilmesi için bu formata dönüştürülmesinin makul ve gerekli olması.
 

10. Çocuklar

Web sitemiz çocukları çekmek için tasarlanmamıştır ve ikamet ettikleri ülkede rıza yaşının altındaki çocuklardan kişisel veri toplamak niyetimiz değildir. Bu nedenle, rıza yaşının altındaki çocukların bize herhangi bir kişisel veri göndermemelerini rica ediyoruz.

11. İletişim detayları

THEHAMMOCK.MEN
Trump Towers İstanbul Tower-A No:12 Daire: 3701 Şişli / İstanbul / Türkiye 34400
Türkiye
Website: https://www.thehammock.men
Email: nem.kcommaheht@misiteli
Toll free phone number: +905466866383

Telefon numarası: +905466866383

12. Data requests

For the most frequently submitted requests, we also offer you the possibility to use our data request form

×

Kuruluşun politikaları ve uygulamaları için ve şikayet veya soruların iletilebileceği bir ilgili kişi tayin ettik:
Metin METE
Trump Towers İstanbul Tower-A No:12 Daire: 3701 Şişli / İstanbul / Türkiye 34400

Paylaş